Parelcouscous

Het heet couscous maar het lijkt meer op kleine bolletjes-pasta: parelcouscous. Dit product van durumtarwe zie je in steeds meer supermarkten staan.

Deze couscous is ronder, gladder en groter dan je gewend bent van couscous. Het lijkt een beetje op kleine parels. In Jordanië, Libanon, Palestina en Israël staat het vaak op het menu. Parelcouscous heeft een zachte en volle smaak.

10 minuten koken

De bereidingswijze verschilt wat van gewone couscous. Parelcouscous moet je namelijk ongeveer 10 minuten laten koken, terwijl voor gewone couscous 10 minuten weken voldoende is.

Variatie

Je kunt veel kanten op met parelcouscous. Gebruik parelcouscous als basis in een bowl-salade. Het smaakt lekker in een maaltijdsoep, maar je kunt het ook gewoon eten als pasta met een scheutje olijfolie.

Dan hebben wij nu het PuurGezond Plan voor je.
Het PuurGezond Plan is een 10-weken durend plan waarmee je zelf aan de slag kunt, maar wel met een beetje hulp van ons.
Het Plan neemt je in stappen mee door ons boek PuurGezond Slank in 8 stappen. Je gaat er in een periode van 10 weken mee aan de slag aan de hand van mails die je van ons krijgt met prachtige bijlages vol tips, recepten en adviezen. Na die 10 weken heb jij een stevige basis gelegd voor een gezond eetpatroon, waarmee jij zelf verder aan je gewicht werkt.

Als je je inschrijft voor het plan ontvang je via de post het boek PuurGezond Slank in 8 stappen en per mail 10 weken lang een uitgebreide download. Dit alles voor €59,- .