Petra Possel

We kennen het allemaal, je neemt een hap en op slag dwalen je gedachten af naar een andere tijd of een andere plaats. Over bijzondere herinneringen, die door eten worden opgeroepen, gaat een nieuwe, zesdelige NTR-serie gepresenteerd door culinair journalist Petra Possel.

Petra bezoekt in de serie Nederlanders met een andere culturele achtergrond, die bijzondere “eetherinneringen” hebben. Door welk gerecht en naar welk land dwalen hun gedachten af? Welke smaak neemt ze mee naar vroeger? Van welke kruiden krijgen ze tranen in hun ogen? Zo ontmoet Petra de Italiaanse Antonio Giannattasio. Antonio begon als gastarbeider op de ADM-scheepswerf als jongste lasser. Zijn deur, maar vooral zijn keuken, staat altijd en voor iedereen open. Zijn specialiteit, pasta van de armoede, brengt Petra vanuit het kleine Taranto, in de hak van de laars van Italië, naar zijn paradijselijke woonboot in Amsterdam-Noord.

Uitzendingen: sinds vrijdag 10 juni wekelijks om 20.35 uur op NPO2.

Dan hebben wij nu het PuurGezond Plan voor je.
Het PuurGezond Plan is een 10-weken durend plan waarmee je zelf aan de slag kunt, maar wel met een beetje hulp van ons.
Het Plan neemt je in stappen mee door ons boek PuurGezond Slank in 8 stappen. Je gaat er in een periode van 10 weken mee aan de slag aan de hand van mails die je van ons krijgt met prachtige bijlages vol tips, recepten en adviezen. Na die 10 weken heb jij een stevige basis gelegd voor een gezond eetpatroon, waarmee jij zelf verder aan je gewicht werkt.

Als je je inschrijft voor het plan ontvang je via de post het boek PuurGezond Slank in 8 stappen en per mail 10 weken lang een uitgebreide download. Dit alles voor €59,- .