lunchgerecht
2 personen
bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

300 gram knolselderij
1 appel
1 kleine ui
100 gram gerookte scharrelkipfilet
25 gram rozijnen
2 eetlepel mayonaise
1 eetlepel (witte wijn)azijn
25 gram pecannoten

Bereiden

  • Schil de knolselderij en rasp de knol grof. Rasp de appel ook grof. Pel en snipper de ui. Snij de kipfilet in fijne reepjes.
  • Meng de knolselderij met de appel, ui, kip, rozijnen, mayonaise en azijn. Maak eventueel op smaak met peper. Zet de salade een half uurtje in de koelkast om de smaken te laten intrekken.
  • Rooster de pecannoten in een droge koekenpan tot ze lekker beginnen te ruiken.
  • Verdeel de salade over 2 borden en bestrooi met de pecannoten.

Door te eten volgens de PuurGezond methode weet je zeker dat je altijd voldoende vezels binnenkrijgt. Weten hoe je dat doet? Lees dan ons boek "Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond". Te koop in de webshop voor € 21,-.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met Groenten