Een combi die het altijd goed doet.

 

2 personen
bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

250 gram sperziebonen
1 kleine ui
10 cherrytomaten
100 g champignons
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook
200 gram kipfilet in blokjes
1 theelepel majoraan
1/4 dl droge witte wijn

Bereiden

  • Maak de sperziebonen schoon en snij ze doormidden. Pel en snipper de ui.
  • Halveer de tomaten. Snij de champignons in plakjes
  • Kook de sperziebonen 2 minuten in weinig water.
  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui met een uitgeperst teentje knoflook al omscheppend glazig. Bak de kipfilet 3 minuten mee. Bak de champignons ca. 2  minuten mee. Giet de sperziebonen af en schep ze met de tomaten en majoraan door het mengsel.
  • Voeg de wijn toe en smoor de sperziebonen met een deksel op de pan in ca. 6 minuten zachtjes gaar. Voeg peper naar smaak toe.

Recepten met Groenten