vis uit de oven

Houd je van vis, maar vind je het lastig om zelf te bereiden? Vis uit de oven is echt heel gemakkelijk! Dit is het basisrecept, waarop je eindeloos kunt variëren.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi 4 visfilets met zout en peper en strooi er wat citroenrasp over.

Leg de moten in een ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie. Bak de vis in ongeveer 12-15 minuten gaar (de baktijd is afhankelijk van de dikte van de filets).

tips:

  • Deze bereiding is geschikt voor alle soorten vis: van kabeljauw tot zeewolf en van zalm tot roodbaars.
  • Varieer in smaken door de filets te bestrijken met bijvoorbeeld tomatentapenade of pesto
  • Bestrooi de vis met Italiaans broodkruim en besprenkel het met wat olijfolie voor een krokante korst

Zo eenvoudig kan PuurGezond eten zijn. Door zelf te koken met pure ingredienten heb je zelf een krachtig middel in handen om gezond te blijven.

Wil je meer weten? In ons boek "Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond", lees je hoe je op een gemakkelijke manier de juiste keuzes maakt en met voeding je gezondheid een boost geeft. Je schaft het aan in onze webwinkel voor € 21,-.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor hoofdgerechten