hoofdgerecht
4 personen

Ingrediënten

½ kilo bieflappen
2 uien
800 gram krieltjes
250 gram champignons
500 gram trostomaatjes
50 gram boter
1 groentenboullionblokje
2,5 dl water

Bereiden

  • Snijd de biefstuk in blokjes. Pel de uien en hak ze grof. Boen de krieltjes schoon of schil ze. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
  • Kook de krieltjes net niet gaar. Verhit de boter in een pan to ze lichtbruin is en roerbak hierin de ui en de biefstuk 5 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak nog een 5 minuten. Breng op smaak met peper en het verkruimelde bouillonblokje. Giet het water erbij.
  • Doe de krieltjes erbij en laat alles verder stoven, met deksel op de pan tot de aardappeltjes gaar zijn. Voeg na 5 minuten de trostomaatjes toe en laat nog 3 minuten sudderen.

Dit recept komt uit Budgetkoken van Marleen van Gaver.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor hoofdgerechten