Een heerlijke, makkelijke maaltijd

4 personen
bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Voor de quesadilla:
400 gram biologisch rundergehakt
1 ui, gesneden
1 rode paprika, gesneden
75 ml tomatenpuree
1 theelepel chilipoeder
200 gram verse spinazie
100 gram mais (blik)
4 tortilla's
4 eetlepels geraspte kaas

Voor de salade:
200 gram tomaten
2 bosuitjes
olijfolie
verse koriander
25 gram geroosterde pijnboompitten

Bereiden

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Bak het gehakt rul in een pan met antiaanbaklaag. Voeg ui, paprika, puree en chilipoeder toe en bak 5 minuten mee. Voeg de mais toe en warm die mee. Bak tot slot de spinazie nog 2 minuten mee.
  • Leg 2 tortilla's op een bakplaat. Verdeel het gehaktmengsel over die tortilla’s en dek af met de andere tortilla's.
  • Bestrooi de tortilla’s met de kaas. Verwarm de tortilla’s 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
  • Maak intussen de salade. Snij de tomaat in blokjes, en de bosui in ringetjes. Meng met wat olijfolie en fijngeknipte koriander. Strooi er pijnboompitjes over. 
  • Snij de quesadilla's in punten en serveer met de salade. 

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees