Starten met Puurgezond koken is niet moeilijk. Kies vooral voor pure ingrediënten. In onze download “<link www.puurgezond.nl/kopen/winkel/detail/puurgezond-menu-s/jouw-makkelijke-puurgezonde-start/ - external-link-new-window>Jouw Makkelijke PuurGezonde Start</link>” staan 15 ontbijten, lunches en warme maaltijden die je laten zien hoe je gemakkelijk overstapt naar PuurGezond eten.

Een voorbeeld is deze heerlijke pasta gemaakt met tomaten, paprika en een runderbraadworstje.

Voor 1 persoon heb je nodig:
60 gram volkorenpasta
1 ui
1 gele paprika
4 trostomaten
4 gedroogde tomaatjes op olie
1 runderbraadworstje
½ blik tomaatblokjes
½ gedroogd pepertje
peterselie of basilicum

Kook de volkorenpasta volgens de gebruiksaanwijzing. Snij de ui in snippers en de paprika in blokjes. Snij de trostomaten in kwarten (of gebruik een ½ blik tomaatblokjes extra) en snij de tomaatjes op olie in reepjes. Fruit de ui in een beetje olie glazig. Snij ondertussen de worst in stukjes en bak deze 2 minuten met de ui mee. Voeg de paprika en gedroogde tomaten toe. Voeg nu de tomatenblokjes toe en de verse tomaten (of 1 heel blik tomaatblokjes) en verhit door en door. Verkruimel het gedroogd pepertje boven de pan en laat het geheel 5 minuten sudderen. Schep de pasta met de saus op een bord en bestrooi met wat fijngeknipte peterselie of basilicum.

Dit is een van de recepten uit de download “Jouw Makkelijke PuurGezonde Start”. Je koopt deze voor 5 euro in onze webwinkel.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees