hoofdgerecht
4 personen

Ingrediënten

½ kilo bieflappen
2 uien
800 gram krieltjes
250 gram champignons
500 gram trostomaatjes
50 gram boter
1 groentenboullionblokje
2,5 dl water

Bereiden

  • Snijd de biefstuk in blokjes. Pel de uien en hak ze grof. Boen de krieltjes schoon of schil ze. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
  • Kook de krieltjes net niet gaar. Verhit de boter in een pan to ze lichtbruin is en roerbak hierin de ui en de biefstuk 5 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak nog een 5 minuten. Breng op smaak met peper en het verkruimelde bouillonblokje. Giet het water erbij.
  • Doe de krieltjes erbij en laat alles verder stoven, met deksel op de pan tot de aardappeltjes gaar zijn. Voeg na 5 minuten de trostomaatjes toe en laat nog 3 minuten sudderen.

Dit recept komt uit Budgetkoken van Marleen van Gaver.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees