4 personen
hoofdgerecht
bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten

1 ui
1 teen knoflook
olijfolie
1 rode peper
1 theelepel gedroogde basilicum
200 gram salami
1 aubergine
1 courgette
2 blikken gepelde tomaten

Bereiden

  • Pel en snipper de ui en knoflook en bak deze met een flinke scheut olijfolie in een pan. Snij de rode peper fijn en voeg deze samen met de basilicum aan de ui toe.
  • Snij de salami in kleine blokjes en bak deze in dezelfde pan tot hij licht begint te kleuren. Snij de aubergine en courgette in blokjes. Voeg deze toe aan de salami. Laat dit, terwijl je het goed omschept, 10 minuten bakken en voeg dan de tomaten toe. Laat het geheel een half uur op een laag vuur pruttelen.

Lekker bij penne of fussili. Serveer eventueel met geraspte Parmezaanse kaas.

Dit recept komt uit het Anti Gebroken Hart Kookboek van Tessa Stottelaar.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees