Tussendoortjes
Carrot muffins, cakes with cup of tea. Grey background.

Zijn er bijna ongemerkt wat kilo’s aangekomen? Grote kans dat tussendoortjes en snacks daar een rol in hebben gespeeld. Want in onze maatschappij is het heel gewoon dat we de hele dag door eten. Herkenbaar? Wij helpen je graag.

In onze bestseller “PuurGezond Slank in 8 stappen” staan 8 stappen die je helpen om gezonder te eten en om blijvend gewicht te verliezen. Stap 1 in het boek is het aanpassen van de tussendoortjes die je eet. En dat is niet voor niets, want vaak heeft dat al meteen lekker veel effect.

Minder tussendoor eten

Je begint met je eetpatroon in kaart brengen en eens kritisch kijken naar hoe vaak je eet, en wat je dan eet. Wanneer eet je snacks, wat voor snacks eet je en waarom eet je ze? Kun je proberen eens wat meer tijd te overbruggen zonder iets te nemen, of bijvoorbeeld in de ochtend geen koekje te nemen bij de koffie? Misschien blijkt dit – na even wennen – wel gemakkelijker dan je denkt.

Gezonde tussendoortjes

Waarschijnlijk zul je op sommige momenten van de dag nog wel behoefte hebben aan een tussendoortje. Dan ben je bij PuurGezond aan het juiste adres, want wij hebben veel tips en recepten voor gezonde snacks, die je maag voldoende bezig houden. Minder suiker, maar meer vezels, vitamines en mineralen. Voorbeelden zijn natuurlijk noten, vers fruit en rauwkost. Maar we hebben in het boek en op onze website ook recepten voor bijvoorbeeld smoothies met yoghurt, knapperige kikkererwtenknabbels of bananenbrood met amandelmeel

Wil je ook op een lekkere en verantwoorde manier wat kilo’s kwijt? Bestel onsPuurGezond Startpakket Dan krijg je het boek “PuurGezond Slank in 8 stappen”, plus stappenkaarten, de PuurGezond piramide en een lekker maandmenu. En als bonus ontvang je ook onze cursus “Werken aan je weerstand”, plus de gratis verzending van het pakket. Nu voor slechts € 29,- in de winkel.   

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.