lunchgerecht
2 personen
bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

4 sneetjes notenbrood
boter
12 blaadjes eikenbladsla
4-8 plakjes rosbief
1 kleine rode ui, in flinterdunne ringen
2 eetlepels kappertjes
verse basilicum

Bereiden

  • Bestrijk de sneetjes notenbrood dun met boter en verdeel de eikenbladsla erover. Drapeer op elk sneetje 1-2 plakjes rosbief en maal er peper boven. Verdeel de uiringen en kappertjes over de sneetjes.
  • Leg voor ieder twee sneetjes op elkaar en garneer met dunne reepjes verse basilicum.

Dit recept is beschikbaar gesteld door het Voorlichtingsbureau Brood.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees