vleesgerecht
4 personen
bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

350 gram cranberrycompote
2 takjes verse tijm
200 ml vleesfond (geconcentreerde bouillon)
1 dl rode port
2 eetlepel aardappelmeel
30 gram boter
4 biefstukken

Bereiden

  • Breng de cranberrycompote samen met de tijm en het vleesfond aan de kook. Voeg de port naar smaak toe. Bind de saus met aardappelmeel. Houd de saus warm.
  • Verhit de boter in een koekenpan. Bak de biefstuk in ongeveer 4 minuten bruin en van binnen rosé, halverwege keren.
  • Strooi peper over de biefstuk en serveer deze met de cranberrysaus.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees