Ben je op zoek naar gezonde recepten, puur en zelfgemaakt? Dan is het PuurGezond boek “7 inzichten voor een blijvend goed gewicht” iets voor je.

Zelf je maaltijden koken, is echt beter voor je gezondheid en je gewicht! Onderzoek toont aan dat overgewicht veel meer voorkomt bij mensen die kant-en-klaarmaaltijden eten dan bij mensen die zelf koken. En de kans op overgewicht stijgt al als één maaltijd per week een fastfoodmaaltijd is. Hoe meer tijd je aan koken besteedt, hoe gezonder je waarschijnlijk eet.

Met de recepten van PuurGezond is het niet moeilijk om zelf gezond te koken. In het PuurGezond boek “7 inzichten voor een blijvend goed gewicht” vind je 100 lekkere PuurGezonde homemade recepten handig bij elkaar. Van gezonde ontbijtrecepten tot lekkere lunches om mee te nemen en van voedzame maaltijdsoepen tot echte familiegerechten. Op de foto zie je zoete aardappelsoep. Ook een van de recepten uit het boek. Alle recepten zijn gemakkelijk te maken, je hoeft er echt geen foodie of chefkok voor te zijn.   

Bestel het boek hier.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met Groenten