Postelein: een verrassend recept

hoofdgerecht
2 personen
bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

300 gram postelein
2 bosuitjes
1 teentje knoflook
1 eetlepel olie
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel geelwortel
200 gram kikkererwten
1 eetlepel tomatenpuree
70 gram geraspte belegen kaas

Bereiden

  • Was de postelein, laat hem uitlekken en snij de groente fijn. Snij de bosuitjes in ringetjes en hak de gepelde knoflook fijn.
  • Verhit de olie in een wok of brede braadpan.
  • Roer de bosui, postelein en knoflook erdoor en bak deze 2 minuten.
  • Roer de komijn, geelwortel, kikkererwten en tomatenpuree er goed door. Verhit het groentemengsel ongeveer 5 minuten, af en toe omscheppen.
  • Strooi de kaas erover en laat de kaas smelten.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met Groenten