Een snel klaar recept, bomvol met groenten!

Hoofdgercht
2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

150 gram volkorenpasta
1 ui
1 eetlepel olijfolie
1 zak spinazie (500 gram)
4 eetlepels pesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
2 handjes walnoten
Restje geraspte (Parmezaanse)  kaas

Bereiden:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een grote pan of wok en bak de ui zachtjes 1 minuut. Voeg deel bij deel de spinazie toe en bak deze mee.
  • Roer de pesto door de spinazie als de spinazie geheel geslonken is. Verhit nog even door.
  • Hak de walnoten ondertussen grof. Maak de spinazie op smaak met zout en peper.
  • Verdeel de pasta over 2 borden, verdeel de spinazie erover, bestrooi met de walnoten en de geraspte kaas.

Veel groenten eten is een van de pijlers van een PuurGezond eetpatroon. Wil je meer weten over hoe je je voeding PuurGezond maakt? lees ons boek “PuurGezond en slank in 8 stappen”. Het is te koop in onze webwinkel voor €21,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor hoofdgerechten