hapje
3 personen
bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

1 zakje Mozzarella piccolo
smaakvolle kleine tomaatjes
1 doosje rucolakiemen
borrelglaasje olijfolie
1 komkommer
100 grram gerookte zalm
1 doosje radijskiemen
3 plakken serrano ham
1 bakje verse roomkaas
1 doosje knoflookkiemen
cocktailprikkers

Bereiden

  • Was de groenten. Maal de rucolakiemen met de olijfolie tot een groene olie.
  • Rijg een tomaatje op een cocktailprikker en daaronder een bolletje mozzarella. Doop deze in het borrelglaasje olijfolie & rucola.
  • Snijd de komkommer in staafjes. Wikkel hieromheen de zalm. Leg hier bovenop enkele takjes radijs.
  • Leg in iedere plak serranoham een eetlepel roomkaas. Knip hierover de knoflook.
  • Rol de ham op en garneer eventueel met enkele sprieten knoflook.

Dit recept is afkomstig van Discoverfresh.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees