Nieuw in onze webshop: een PuurGezond slank menu geïnspireerd op de mediterrane keuken vol met homemade recepten.

Mediterrane voeding is gezond, dat blijkt keer op keer uit onderzoek. Daarmee bedoelt men dan de voeding zoals die voorheen gegeten werd in de landen rond de middellandse zee, voordat ook daar fastfood een intrede deed. Samengevat komt een gezonde mediterrane voeding neer op veel groenten, veel fruit, peulvruchten, vaak vis, noten, zaden, olijfolie en niet al te veel vlees. Een voedingspatroon dat heel veel overeenkomsten vertoont met onze PuurGezond adviezen.

Mediterraan maandmenu

Omdat de mediterrane keuken zo veel lekkere recepten kent, hebben we een nieuw PuurGezond maandmenu gemaakt met de mediterrane keuken als uitgangspunt. Het maandmenu bevat voor 4 weken lang een voorbeeld van wat je bij ontbijt, lunch en avondmaaltijd kunt eten. Zo ben je verzekerd van een gezond dagmenu dat alles bevat wat je nodig hebt en dat meteen lekker slank is. Ook staan er wat suggesties bij voor gezonde tussendoortjes. Je kunt deze tussendoortjes ook als extraatje bij de maaltijden eten.

Wil jij genieten van Griekse, Italiaanse en Spaanse maaltijden zónder dat je een zakje mix voor pastasaus gebruikt of paella met een maaltijdpakket maakt? Schaf dan het PuurGezond slank maandmenu Mediterraan aan in onze webwinkel voor slechts € 7,50.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met Groenten