hoofdgerecht
4 personen
bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

200 gram zilvervliesrijst
1 blok tofu (375 gram)
5 eetlepels zoete ketjap
3 eetlepels oosterse roerbakolie
1 teentje knoflook
1 kleine Chinese kool (circa 500 gram)
1 rode paprika
200 gram taugé

Bereiden

  • Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tofu in blokjes snijden. Ketjap en olie mengen, knoflook erboven uitpersen en tofu in mengsel marineren.
  • Chinese kool schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In wok tofu in marinade 2 minuten bakken. Kool en paprika toevoegen en 4 minuten bakken. Taugé toevoegen en 1 minuut meebakken.
  • Roerbakschotel op smaak brengen met peper. Serveren met rijst.

Dit recept komt uit Koken met de Consumentenbond.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor hoofdgerechten