hoofdgerecht
4 personen
bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

200-250 gram ongekookte pasta (farfalle of penne)
250 gram kipfilet
1 courgette
½ aubergine
olijfolie
175 gram cherrytomaatjes
3 eetlepels (homemade) pesto
rucola

Bereiden

  • Kook de pasta, volgens recept, in ruim water gaar. Snij ondertussen de kip, courgette en aubergine in stukjes.
  • Doe wat olijfolie in een grillpan en bak de kip erin. Voeg vervolgens, als de kip wit gekleurd is, de courgette en aubergine toe. Bestrooi de inhoud van de grillpan met wat peper.
  • Halveer de cherrytomaatjes. Giet de pasta af en doe deze in een grote wok. Roer hier de pesto door en voeg de kip, courgette, aubergine en cherrytomaatjes toe. Roer voorzichtig door elkaar tot de tomaatjes goed warm zijn.
  • Serveer de pasta in een schaal en strooi er wat rucola overheen.

Gezond koken en toch snel? Dat kan! We laten het je zien in het maandmenu Snel klaar dat we gemaakt hebben. Hierin viond je voor 28 dagen inspiratie voor ontbijt, lunch en warme maaltijd. Alles gevarieerd, slank en gezond. Je schaft het Snel klaar maandmenu aan in onze webwinkel voor maar €7,50 

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor hoofdgerechten