tussendoortje of snack
2 personen
bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

75 gram bulgur
200 gram Griekse yoghurt
50 gram mayonaise of yoghurtmayonaise
40 ml soja kookroom
20 gram amandelmeel
150 gram cranberrycompote
1 eetlepel gedroogde cranberries
1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden
groenteselectie naar keuze het liefs biologische, bijvoorbeeld wortels, puntpaprika, bleekselderij, spitskool, bloemkool, komkommer

Bereiden

  • Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking in circa 20 minuten droog en laat vervolgens helemaal afkoelen.
  • Meng de bulgur met de rest van de ingrediënten in een kom.
  • Was en snij de groenten in stiften en serveer met de bulgur-cranberry dip.

Dit recept is beschikbaar gesteld door Zonnatura.

 

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met Groenten