Gevulde omelet

Altijd lekker en in een handomdraai op tafel: Omelet

2 personen
Lunchgerecht
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten
3 eieren
3 lepels melk
2 eetlepel olie of boter
100 gram cherrytomaten
400 gram fijngesneden groenten (soepgroente bijvoorbeeld of restjes uit de koelkast)
Bosje peterselie

Bereiden:

  • Klop de eieren los met de melk, zout en peper.
  • Verhit de olie of boter in een koekenpan en bak hierin de groente enkele minuten. Schenk de eieren erover en laat het geheel op lage hittebron stollen.
  • Snij ondertussen de tomaten in de helft of in kwarten en leg ze op de omelet voor de omelet helemaal droog is aan de bovenkant. Bak alles tot de omelet gaar is.
  • Hak ondertussen de peterselie fijn en bestrooi de omelet rijkelijk met de peterselie.
  • Serveer met (volkoren) brood. Zuurdesembrood is er erg lekker bij.

Wil je voor 1 persoon de gevulde omelet klaarmaken? Neem gewoon de helft van de hoeveelheden.,

Veel groenten eten is een van de pijlers van een PuurGezond eetpatroon. Wil je meer weten over hoe je je voeding PuurGezond maakt? lees ons boek “Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond”. Het is te koop in onze webwinkel voor €21,-

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met Groenten