Hemelse rabarber

Heb je rabarber in je moestuin of zie je een goede aanbieding op de markt? Koop het nu, want rabarber is nu op z’n lekkerst. Zoals in dit hemelse rabarbertoetje:

Kook voor 2 personen ca. 5 schoongemaakte stengels rabarber met 2 eetlepels honing tot moes en laat afkoelen. Verkruimel 1 volkoren beschuit tot fijne kruimels en meng er 2 theelepels djahe (gemberpoeder) door. Roer 3 eetlepels crème fraîche los met 1 eetlepel (poeder)suiker. Schep de afgekoelde rabarber in mooie glazen, verdeel de beschuitkruimels erover en garneer tot slot met de crème fraîche en een takje munt.

 

Wil je meer lekkere inspiratie voor gezond eten tijdens de lente? In onze webshop kun je een maandmenu lente aanschaffen voor €7,50. Dit maandmenu bevat 28 dagmenu's met suggesties en recepten voor ontbijt, lunch, warme maaltijd en tussendoortjes. Zo weet jij zeker dat je PuurGezond eet, en afgestemd op de lente.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor nagerechten