lunch- of bijgerecht
4 personen
bereidingstijd: 15 minuten
wachttijd: 1 uur

Ingrediënten

200 gram oud brood (handig om restjes op te maken)
6 rijpe tomaten
1 rode ui
½ komkommer
100 gram knolselderij of 2 stengels bleekselderij
bosje verse basilicum
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels witte balsamico-azijn

Bereiden

  • Brood in stukjes snijden en in een sla kom doen. Brood met koud water besprenkelen. Het brood moet vochtig worden maar niet te nat.
  • Groenten schoonmaken en fijn snijden. Hak de basilicum fijn. Groenten samen met basilicum door het brood scheppen.
  • Dressing kloppen van olie, azijn en peper en door het broodmengsel scheppen.
  • Salade minimaal 1 uur in de koelkast plaatsen om smaken te laten intrekken en door en door koud te laten worden.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor bijgerechten