lunch- of bijgerecht
4 personen
bereidingstijd: 15 minuten
wachttijd: 1 uur

Ingrediënten

200 gram oud brood (handig om restjes op te maken)
6 rijpe tomaten
1 rode ui
½ komkommer
100 gram knolselderij of 2 stengels bleekselderij
bosje verse basilicum
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels witte balsamico-azijn

Bereiden

  • Brood in stukjes snijden en in een sla kom doen. Brood met koud water besprenkelen. Het brood moet vochtig worden maar niet te nat.
  • Groenten schoonmaken en fijn snijden. Hak de basilicum fijn. Groenten samen met basilicum door het brood scheppen.
  • Dressing kloppen van olie, azijn en peper en door het broodmengsel scheppen.
  • Salade minimaal 1 uur in de koelkast plaatsen om smaken te laten intrekken en door en door koud te laten worden.

Recepten voor bijgerechten