Gevuld stokbrood

Een heerlijke simpele maaltijd

bij- of hoofdgerecht
4 personen
bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

1 bruin stokbrood
2 eetlepels boter
400 gram rundertartaar
2 tomaten
1 blikje maïskorrels (300 gram)
snufje kaneel
100 gram kaas in plakjes
peterselie

Bereiden

  • Verwarm de grill voor op 200 °C. Verhit de boter in een braadpan en bak de tartaar in 5 minuten rul en bruin. Was de tomaten, verwijder de zaadjes en snij de tomaten in blokjes. Laat de mais uitlekken.Voeg de tomaten en mais toe aan het tartaar en bak deze 3 minuten mee. Maak op smaak met peper en kaneel.
  • Snij het stokbrood doormidden en druk het brood wat plat, zodat een holte ontstaat. Vul de stokbroodhelften met het tartaarmengsel. Leg de kaas erover en zet het stokbrood ongeveer 5 minuten onder de grill, totdat de kaas is gesmolten.
  • Peterselie kleinsnijden. Bestrooi het brood met de peterselie.

Lekker met een groene salade.

Recepten voor bijgerechten