Bijgerecht
4-6 personen
Bereidingstijd: 10 minuten

<h3">Ingrediënten</h3">

3 tenen knoflook
een flinke bos koriander
versgemalen witte peper
snufje zout
een goede extra vierge olijfolie

<h3">Bereiding</h3">

Pel de knoflook. Doe de koriander, versgemalen witte peper, knoflook en een snufje zout bij elkaar in een smalle kom/beker. Maal alle ingrediënten fijn met de staafmixer. Voeg in scheutjes olijfolie toe, totdat de saus smeuïg is.

<h3">Tips</h3">

  • Heerlijk bij gebakken of gegrilde vis, zoals zalm en dorade.
  • Probeer deze pesto ook eens als dip bij een stukje pide (Turks brood).

Dit recept komt van Ingrid Kop: een winnaar van onze Actie Olive oil kookkit.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor bijgerechten