Pittige avocadosalade

bijgerecht
4 personen
bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

2 rijpe avocado’s
4 rijpe tomaten
1 sjalotje
verse koriander
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
1 eetlepel limoensap
1 theelepel honing
paar druppels tabasco
gedroogde oregano

Bereiden

  • Verwijder de schil van de avocado’s en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de tomaten ook in kleine blokjes. Hak het sjalotje fijn. Hak de verse koriander.
  • Roer een dressing van olie, balsamicoazijn, limoensap, tabasco, oregano, peper en zout. Meng alle ingrediënten. Pas op: verslavend lekker!

Dit recept komt van Caroline van den Akker.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor bijgerechten