bij- of lunchgerecht
2 personen
bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

2 bosjes raapstelen
2 eieren
peterselie
bieslook (gesnipperd)
6 eetlepels balsamico-olijfoliedressing
1 zak ijsbergsla (gesneden)
2 eetlepels amandelschaafsel

Bereiden

  • Kook de eieren in circa 7 minuten hard. Raapstelen wassen en in vergiet goed laten uitlekken en wortels snijden.
  • Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Peterselie en bieslook fijn knippen. Eieren onder koud water laten schrikken, pellen en fijnhakken. Raapstelen fijn snijden en mengen met zakje sla.
  • Erdoor scheppen: dressing, bieslook en peterselie. Op smaak brengen met peper. Salade over vier borden verdelen. Ei en amandelen erover strooien.

Recept van Anne Mesman-de Winter, winnares wedstrijd Lenterecept.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Lunchrecepten