Echt een verwenontbijtje! 

2 personen
bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

1 sjalotje
1 rijpe avocado
2 theelepels limoensap
1 eetlepel mayonaise
2 eieren
mespunt boter
2 volkoren tortilla’s (of homemade tortilla’s)
peterselie

Bereiden

  • Pel en snipper het sjalotje. Halveer de avocado. Verwijder de pit en schep de avocadohelften uit hun schil.
  • Prak de avocado en meng met het sjalotje, limoensap en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de eieren. Laat de dooier heel.
  • Wikkel de tortilla’s in aluminiumfolie en verwarm ze in 5 minuten in een oven van 150-180 °C.
  • Leg de warme tortilla’s op 2 borden. Bestrijk de wraps met de avocado en leg het gebakken ei erop. Bestrooi met nog een beetje zout en peper en knip er wat peterselie boven fijn.

Eieren zijn puur & gezond. En je kunt er lekker mee variëren. Dat laten we je graag zien in onze Ei-special. Varieer jij met ons mee?

Lunchrecepten